Ekipi i EUIN

Znj. Miriam NEZIRI ANGONI
Drejtuese Projekti
Rrjeti i Informimit të Bashkimit Evropian
Tiranë-Shkodër-Vlorë
M +355 68 20 89 408
miriam.angoni[at]euin.al

Znj. Matilda DURI
Menaxhere për Eventet dhe Marrëdhëniet me Publikun
Rrjeti i Informimit të Bashkimit Evropian 
Tirana
M +355 69 40 41 721
matilda.duri[at]euin.al

Znj. Shehiada PIRANIQI
Oficere për Informimin me Publikun
Rrjeti i Informimit të Bashkimit Evropian
Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Shkodër
M +355 68 20 89 406
shehiada.piraniqi[at]euin.al

Znj. Besjana ROSHI
Oficere për Informimin me Publikun
Rrjeti i Informimit të Bashkimit Evropian
Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë
M +355 68 20 89 405
besjana.roshi[at]euin.al

Kalendari
i Aktiviteteve

E Mërkurë , 28 Qershor 2017 - 11:30

Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë – EU Information Centre

Sesion informimi mbi Thirrjet për propozime “Mbështetje për Organizatat e Shoqërisë Civile në kuadrin e Programit të Masave për Shoqërinë Civile 2016-2017” dhe “Instrumenti Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut”
Shiko aktivitete të tjera

Kanali Youtube i
Delegacionit të BE-së

Startup Albania 2017
Shiko videot e tjera në Youtube!

Postimet tona
në Twitter