Evropa nga Sateliti (EbS)

Profesionistët e medias, ekspertët, studiuesit por gjithashtu edhe studentët e interesuar për programin "Europe by Satellite" (EbS) janë të mirëpritur në Qendrat Tona.

EbS është shërbimi i informacionit i Bashkimit Evropian, që filloi në vitin 1995. EbS u ofron profesionistëve të medias material audiovisual me satelit për çështje të lidhura me BE – në.

Programimi ofron një larmi eventesh direkt, lajme, informacione bliz mbi politikat dhe çështjet e BE–së.

Ndër të tjera, Ebs ofron material:
- Me përmbajtje institucionale nga Komisioni Europian, Parlamenti Europain, Këshilli i Ministrave, Banka Qëndrore Evropiane dhe intitucione të tjera.
- Mbulimin direkt të konferencave të shtypit dhe përmbledhje nga institucionet, sesionet plenare të PE – së, Këshillave Evropiane.
- Informacione bliz, info klipe dhe Video Lajmesh të prodhuara nga Shërbimi Audioviosual dhe institucione të tjera të BE –së.
- Shërbimi i teletekstit me përmbajtje program informues të PE-së gjatë seancave plenare.
- Transmetimi online i lajmëve të Ebs-së, direkt apo me kërkesë deri në shtatë ditë pas trasmetimit origjinal.
- Transmetim cilësor online të dosjeve, video dhe audio (përkatësisht MPEG2 dhe MP3) të gatshme për shkarkim direkt nga faqja e web-it.

Kalendari
i Aktiviteteve

E Premte , 15 Dhjetor 2017 - 11:00

Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë – EU Information Centre

“Respekto të drejtat e mia” ekspozitë me vizatime tëfëmijëve të shkollave 9-vjeçare ceremonia përmbyllëse

Shiko aktivitete të tjera

Kanali Youtube i
Delegacionit të BE-së

Startup Albania 2017
Shiko videot e tjera në Youtube!

Postimet tona
në Twitter