Shërbim interneti falas

Qendrat e Informimit të Bashkimit Evropian në Tiranë, Shkodër e Vlorë ofrojnë mundësinë për të kërkuar informacion falas në web site-t e BE-së. Këndi i internetit është i pajisur me 3 PC të lidhur me internet.

Ne ftojmë vizitorët të eksplorojnë web site-t e BE-së duke i mundësuar shkarkimin dhe printimin e një numri të kufizuar faqesh. Në qoftë se është e nevojshme të printohen më shumë fletë, ne ofrojmë mundësi për për të kopjuar CD si një përqasje për mbrojtjen e ambjentit.

Vizitorët mund të asistohen nga ekspertët tonë në kërkimin e temave specifike në web sitet e shumta të BE–së.

Kalendari
i Aktiviteteve

E Mërkurë , 28 Qershor 2017 - 11:30

Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë – EU Information Centre

Sesion informimi mbi Thirrjet për propozime “Mbështetje për Organizatat e Shoqërisë Civile në kuadrin e Programit të Masave për Shoqërinë Civile 2016-2017” dhe “Instrumenti Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut”
Shiko aktivitete të tjera

Kanali Youtube i
Delegacionit të BE-së

Startup Albania 2017
Shiko videot e tjera në Youtube!

Postimet tona
në Twitter