Kontakt

Rrjeti i Informimit të Bashkimit Evropian
T +355 4 451 9420
info@euin.al 

Znj. Miriam Neziri Angoni
Drejtuese Projekti
Rrjeti i Informimit të Bashkimit Evropian
Tirana-Shkodra-Vlora
M +355 68 20 89 408
miriam.angoni@euin.al 

Kontaktet dhe adresa në TIRANE

Znj. Matilda Duri
Menaxhere për Eventet dhe Marrëdhëniet me Publikun
Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Tiranë
Mob: +355 69 40 41 721
matilda.duri@euin.al

 Adresa: Blv. "Dëshmorët e Kombit", Pallati i Kongreseve, Tiranë, Shqipëri 

Kontaktet dhe adresa në SHKODER
euicshkodra@euin.al

Znj. Shehiada Piraniqi
Oficere për Informimin me Publikun
Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Shkodër
M +355 68 20 89 406
shehiada.piraniqi@euin.al 

Adresa: L. Vasil Shanto, Rr. Kolë Idromeno (Pedonale), Nr.18/2, Shkodër, Shqipëri 

Kontaktet dhe adresa në VLORE
euicvlora@euin.al

Z. Robert Murataj
Oficer për Informimin me Publikun
Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë
M +355 68 20 89 405
robert.murataj@euin.al

Adresa: Bulevardi “Ismail Qemali”, L. “Hajro Ҫakërri”, Nr. 61/1, Vlorë, Shqipëri 

Kalendari
i Aktiviteteve

E Premte , 15 Dhjetor 2017 - 11:00

Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë – EU Information Centre

“Respekto të drejtat e mia” ekspozitë me vizatime tëfëmijëve të shkollave 9-vjeçare ceremonia përmbyllëse

Shiko aktivitete të tjera

Kanali Youtube i
Delegacionit të BE-së

Startup Albania 2017
Shiko videot e tjera në Youtube!

Postimet tona
në Twitter