Vendet anëtare të BE-së

Bashkimi Evropian përbëhet nga 28 shtete anëtare të cilat kanë transferuar pjesë të sovranitetit të tyre dhe autoritetit legjislativ drejt BE-së. Shqipëria, Mali i Zi, Serbia ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë dhe Turqia janë vende kandidate, ndërsa Bosnjë-Hercegovina dhe Kosova janë vende kandidate të mundshme.

Për të mësuar fakte interesante rreth shteteve anëtare të BE-së ju lutem klikoni këtu!

Kalendari
i Aktiviteteve

E Mërkurë , 28 Qershor 2017 - 11:30

Qendra e Informimit e Bashkimit Evropian Vlorë – EU Information Centre

Sesion informimi mbi Thirrjet për propozime “Mbështetje për Organizatat e Shoqërisë Civile në kuadrin e Programit të Masave për Shoqërinë Civile 2016-2017” dhe “Instrumenti Evropian për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut”
Shiko aktivitete të tjera

Kanali Youtube i
Delegacionit të BE-së

Startup Albania 2017
Shiko videot e tjera në Youtube!

Postimet tona
në Twitter